Uunibroileria ja kasviksia

2 annosta
284 kcal/annos

1/2 fenkolia tai pari lehtisellerinvartta
2 perunaa
100 g purjosipulia
100 g herkkusieniä
1/2 tl suolaa
1/4 tl jauhettua mustapippuria
2 1/2 dl kanalientä
1 (á 125g) nahatonta ja luutonta broilerin rintafilettä
1 dl ranskankermaa (rasvaa max 5 %)
2 rkl hienonnettua tuoretta rakuunaa

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Huuhdo ja leikkaa fenkoli tai lehtisellerinvarret suikaleiksi. Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Huuhdo ja halkaise purjosipuli. Puhdista herkkusienet ja leikkaa ne viipaleiksi.

Pane kaikki kasvikset uunivuokaan, mausta suolalla sekä mustapippurilla kaada kanaliemi päälle.

Nosta broilerin rintafileet kasvisten päälle ja peitä astia foliolla.

Kypsennä 30 minuuttia. Poista folio ja jatka kypsentämistä 15 minuuttia. Nosta broileri ja kasvikset lautasille.

Pane 2 desilitraa kypsennyslientä pieneen kattilaan. Lisää ranskankerma ja hienonnettu rakuuna. Kuumenna kiehuvaksi ja kaada kastike broilerin ja kasvisten päälle. Tarjoa heti.

Jaa tämä sivu:

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan ruokavalio voi myös hivellä makuhermoja. Täältä löydät monen moisia herkullisia ja vähärasvaisia ruokareseptejä.
→ Kaikki laihduttajan reseptit

Suolisto ongelmat
Paula Heinonen

Vihdoinkin hyvä olo

Suoliston hyvinvoinnilla on suuri merkitys ihmisen terveydelle, energisyydelle ja vastustuskyvylle. Miksi kärsin ummetuksesta, vaikka juon runsaasti vettä ja liikun paljon? Miksi mahani on jokaisen aterian jälkeen turvoksissa? Vältänkö toistuvat nuhakuumeet ja korvatulehdukset suoliston kunnostuksella? Kirjan avulla opit ymmärtämään ja hoitamaan suolistoa, ja pääset eroon sinua kiusaavasta terveysongelmasta.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa
Lyhyet ja kevyet

Pikadieettien laihdutusvaikutus johtuu yleensä siitä, että elimistöstä poistuu runsaasti vettä.