Skip to content

Laihdu pysyvästi ja nauti elämästä.

Juustobroileri

  • Tuija / Artikkeli päivitetty 24.3.2019

Lukijoiden arvosana tälle reseptille:
150 kcal/annos 4 annosta

2 rkl korppujauhoja
2 rkl maissijauhoja
1 rkl silputtua persiljaa
1/2 tl kuivattua oreganoa
1/2 tl kuivattua basilikaa
1/4 tl mustapippuria
4 luutonta ja nahatonta broilerin raintapuolikasta (a 100 g)
2 purkkia (a 230 g)vähäsuolaista tomaattimurskaa
2 dl kevytjuustoraastetta
2 rkl parmesaaniraastetta

Sekoita jauhot, persilja, oragano, basilika ja pippuri matalassa kulhossa. Kasta broileria seoksessa niin, että sitä tarttuu palojen pintaan. Karista liika pois.

Sivele teflonpannu öljytyllä pullasutilla ja kuumenna liedellä. Lisää broileri pannuun ja ruskista 3 minuuttia kummaltakin puoleta.

Levitä puolet tomaattikastikkeesta 28 x 18 cm:n uunivuoan pohjalle. Laita broilerinpalat vuokaan ja kaada loput tomaattikastikkeesta. ripottele pintaan juustoraasteet. Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia tai kunnes juusto sulaa ja broileri on kypsynyt myös sisältä (tarkista veitsellä).

Mitä mieltä olet? Anna oma arviosi tai kirjoita alle kommentti:

Kirjoita kommentti





Scroll To Top