Täysjyväinen tonnikalaleipä

  • Tuija / Artikkeli päivitetty 24.3.2019

Lukijoiden arvosana tälle reseptille:
376 kcal/annos 1 annosta

1 annos
100 g veteen säilöttyä tonnikalaa
2 rkl kevytkermaviiliä tai -ranskankermaa
½ dl maissinjyviä
¼ dl vihreää tai punaista
paprikaa
2 rkl hienonnettua
tilliä tai ruohosipulia
suolaa
pippuria
2 salaatinlehteä
2 viipaletta täysjyväruisleipää

Valmistus
Sekoita valutettu tonnikala, kermaviili tai ranskankerma ja maissi keskenään. Hienonna paprika ja lisää paprikakuutiot sekä hienonnettu tilli tai purjosipuli muiden aineiden joukkoon. Mausta seos maun mukaan suolalla ja pippurilla. Levitä salaatinlehdet sekä tonnikalaseos toiselle leipäviipaleelle ja nosta toinen leipäviipale täytteiden päälle.

Mitä mieltä olet? Anna oma arviosi tai kirjoita alle kommentti:

Kirjoita kommentti