Majoneesipohjainen kaalisalaatti

  • Tuija / Artikkeli päivitetty 24.3.2019

Lukijoiden arvosana tälle reseptille:
50 kcal/annos 4 annosta

0,5 dl kevytmajoneesia
2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl vettä
1 rkl pilkottua tilliä
1 tl unikonsiemeniä
1/4 tl mustapippuria
5 dl kaaliraastetta (valko- tai punakaalista)
2,5 dl selleri- tai lehtisellerikuutioita
1 raastettu porkkana

Sekoita kevytmajoneesi, etikka, vesi, tilli, unikonsiemenet ja pippuri isossa kulhossa. Lisää kaali, selleri ja porkkanaraaste. Sekoita hyvin. Peitä kannella ja laita jääkaappiin ainakin tunniksi ennen tarjoilua.

Mitä mieltä olet? Anna oma arviosi tai kirjoita alle kommentti:

Kirjoita kommentti





Lyhyet ja kevyet
Älä käy kaupassa nälkäisenä, koska silloin ostoskärryyn tulee valittua turhia - ja usein kaloripitoisia - herkkuja. Samoin pidä varasi ruoanlaiton aikana. Jos olet nälkäinen, saatat napsia ylimääräistä ennen kuin ateria on valmistunutkaan.