Kalkkunaspagetti

4 annosta
280 kcal/annos

1 suuri sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 suuri porkkana
1 lehtisellerinvarsi
150 g herkkusieniä
250 g kalkkunanpaistijauhelihaa
1 tl suolaa
1/4 tl jauhettua mustapippuria
400 g säilöttyä tomaattimurskaa
1 tl kuivattua yrttiseosta
3 dl täysjyväspagettia
vettä, suolaa
2 1/2 rkl (20 g) juustoraastetta (rasvaa 10-20%)

Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipulinkynsi, Kuori ja raasta porkkana. Kuutioi lehtisellerinvarsi ja viipaloi herkkusienet. Pane jauhettu kalkkunanliha pinnoitettuun pannuun tai kattilaan ja ruskista se omassa rasvassaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää sipuli ja valkosipuli hetkeksi lihan joukkoon kuullottumaan. Lisää pannuun loput vihannekset, tomaattimurska sekä yrttiseos ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Keitä sillä aikaa pasta suolalla vaustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta se ja sekoita kastikkeen joukkoon. Ripottele pinnalle juustoraastetta ennen tarjoilua.

Jaa tämä sivu:

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan ruokavalio voi myös hivellä makuhermoja. Täältä löydät monen moisia herkullisia ja vähärasvaisia ruokareseptejä.
→ Kaikki laihduttajan reseptit

5:2-dieetti
Mimi Spencer ja Sarah Schenker

5:2-dieetti

150 maukasta ohjetta 5:2-paastopäiviin! Näillä resepteillä Suomi paastoaa entistä maukkaammin! 5:2-dieetti valloitti Suomen kesällä 2013. Nyt on tarjolla yksissä kansissa kylliksi reseptejä, joiden avulla pystyt sisällyttämään 5:2-paastodieetin osaksi päivittäistä elämääsi.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa
Lyhyet ja kevyet

Oletko pitkästynyt? Älä yritä piristää tylsää päivää suklaapatukalla, vaan etsi työstäsi haasteita tai aloita uusi harrastus.