Kalaa ja kapriskastiketta

2 annosta
210 kcal/annos

1 sipuli
2 palaa (á 125 g) vähärasvaista kalaa (esim. kampelaa) tai saman verran rauskunsiipiä
1 tl suolaa
1/4 tl jauhettua mustapippuria
3 dl vettä
2 sitruunaviipaletta
1 laakerinlehti
muutama persiljanvarsi
kastike:
25 g kasvirasvaa (rasvaa yli 40%)
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl hienonnettua persiljaa
4 rkl kapriksia

Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Pane kala tai rauskunsiivet matalaan, kannelliseen kattilaan ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada vesi päälle ja pane kattilaan sipulinrenkaat, sitruunaviipaleet, laakerinlehti sekä persiljanvarret. kuumenna liemi kiehuvaksi ja hauduta kaloja miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia eli kunnes kalan liha irtoaa hyvin ruodoista. Tee kalan kypsyessä kastike. Sulata rasva ja lisää joukkoon viinietikka, hienonnettu persilja sekä kaprikset. Nosta kalat tai rauskunsiivet reikäkauhalla lautasille. Kaada kastike päälle.

Jaa tämä sivu:

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan ruokavalio voi myös hivellä makuhermoja. Täältä löydät monen moisia herkullisia ja vähärasvaisia ruokareseptejä.
→ Kaikki laihduttajan reseptit

Eroon sokerista
Sarah Wilson

Irti sokerista loppuiäksi

Sarah Wilson tunnustaa olleensa sokerikoukussa - hän söi pahimmillaan 25 teelusikallisen verran sokeria päivittäin. Asiat kuitenkin muuttuivat, kun Wilson alkoi yhdistää sokerin jatkuviin mielialamuutoksiin, painonvaihteluun, nukkumisvaikeuksiin ja kilpirauhasen toimintahäiriöihin.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa
Lyhyet ja kevyet

Veden juonti on hyväksi - paitsi että se huuhtelee elimistösi epäpuhtapauksista, se myös täyttää ja siten auttaa pitämään olosi kylläisenä.