Kalaa ja kapriskastiketta

2 annosta
210 kcal/annos

1 sipuli
2 palaa (á 125 g) vähärasvaista kalaa (esim. kampelaa) tai saman verran rauskunsiipiä
1 tl suolaa
1/4 tl jauhettua mustapippuria
3 dl vettä
2 sitruunaviipaletta
1 laakerinlehti
muutama persiljanvarsi
kastike:
25 g kasvirasvaa (rasvaa yli 40%)
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl hienonnettua persiljaa
4 rkl kapriksia

Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Pane kala tai rauskunsiivet matalaan, kannelliseen kattilaan ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada vesi päälle ja pane kattilaan sipulinrenkaat, sitruunaviipaleet, laakerinlehti sekä persiljanvarret. kuumenna liemi kiehuvaksi ja hauduta kaloja miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia eli kunnes kalan liha irtoaa hyvin ruodoista. Tee kalan kypsyessä kastike. Sulata rasva ja lisää joukkoon viinietikka, hienonnettu persilja sekä kaprikset. Nosta kalat tai rauskunsiivet reikäkauhalla lautasille. Kaada kastike päälle.

Jaa tämä sivu:

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan ruokavalio voi myös hivellä makuhermoja. Täältä löydät monen moisia herkullisia ja vähärasvaisia ruokareseptejä.
→ Kaikki laihduttajan reseptit

Uusi Atkins, uusi Sinä
Eric Westman

Uusi Atkins, uusi Sinä

Uusi Atkins Uusi Sinä on uudistettu versio alkuperäisestä Atkinsin dieetistä, jonka ansiosta paino putoaa ja tuloksena on entistä terveellisempi ja kiinteämpi vartalo. Uusi dieetti sisältää kaikki alkuperäisen Atkinsin dieetin edut: edelleen on mahdollista syödä ruhtinaallisesti ja tuntea itsensä kylläiseksi ja energiseksi vaarantamatta pysyvää painon pudotusta.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa
Lyhyet ja kevyet

Pikadieettien laihdutusvaikutus johtuu yleensä siitä, että elimistöstä poistuu runsaasti vettä.