Kalaa ja kapriskastiketta
1 sipuli
2 palaa (á 125 g) vähärasvaista kalaa (esim. kampelaa) tai saman verran rauskunsiipiä
1 tl suolaa
1/4 tl jauhettua mustapippuria
3 dl vettä
2 sitruunaviipaletta
1 laakerinlehti
muutama persiljanvarsi
kastike:
25 g kasvirasvaa (rasvaa yli 40%)
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl hienonnettua persiljaa
4 rkl kapriksia
Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Pane kala tai rauskunsiivet matalaan, kannelliseen kattilaan ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada vesi päälle ja pane kattilaan sipulinrenkaat, sitruunaviipaleet, laakerinlehti sekä persiljanvarret. kuumenna liemi kiehuvaksi ja hauduta kaloja miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia eli kunnes kalan liha irtoaa hyvin ruodoista. Tee kalan kypsyessä kastike. Sulata rasva ja lisää joukkoon viinietikka, hienonnettu persilja sekä kaprikset. Nosta kalat tai rauskunsiivet reikäkauhalla lautasille. Kaada kastike päälle.
Jaa tämä sivu:

Laihduttajan reseptit
Laihduttajan ruokavalio voi myös hivellä makuhermoja. Täältä löydät monen moisia herkullisia ja vähärasvaisia ruokareseptejä.
→ Kaikki laihduttajan reseptit

Irti sokerista loppuiäksi
Sarah Wilson tunnustaa olleensa sokerikoukussa - hän söi pahimmillaan 25 teelusikallisen verran sokeria päivittäin. Asiat kuitenkin muuttuivat, kun Wilson alkoi yhdistää sokerin jatkuviin mielialamuutoksiin, painonvaihteluun, nukkumisvaikeuksiin ja kilpirauhasen toimintahäiriöihin.
Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassaLyhyet ja kevyet
Oletko pitkästynyt? Älä yritä piristää tylsää päivää suklaapatukalla, vaan etsi työstäsi haasteita tai aloita uusi harrastus.