Allévo

Allévo-ohjelma koostuu erittäin vähäenergisistä painonpudotustuotteista ja Internetissä toimivasta painonhallintaklubista. Allévo-klubin jäsen saa henkilökohtaisen ohjelman, joka sisältää lääkäreiden, ravitsemusasiantuntijoiden ja käyttäytymisterapeuttien antamia neuvoja terveydestä, ravinnosta ja liikunnasta. Lisäksi jäsen saa käyttöönsä elintarviketietokannan, oman painopäiväkirjan sekä mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja chattailla alan asiantuntijoiden kanssa.

Allévo

Aloitusvaiheessa (Kick Start) kaikki ateriat korvataan Allévo-keitoilla ja ­pirtelöillä. Näin paino putoaa, mikä puolestaan kasvattaa itseluottamusta ja motivoi pitkän aikavälin muutoksiin. Kick Start ­vaiheessa muutetaan vanhoja ruokailutottumuksia ja luodaan pohja uusille ruokailutottumuksille.

Kick Start -vaihetta voidaan jatkaa kaksi viikkoa joka toinen kuukausi, jos halutaan saada välillä lisäpontta laihduttamiseen. Samalla voidaan harrastaa kevyttä liikuntaa, mutta raskasta fyysistä rasitusta ei suositella.

Painonpudotusvaiheessa ateriat koostuvat pääosin tavallisesta ruoasta, jota täydennetään Allévo-tuotteilla. Ne ovat käteviä nälän yllättäessä ja aterioiden jäädessä väliin. Kun tavoitepaino on saavutettu, on aika siirtyä tasapainovaiheeseen. Allévo-painonhallintaklubi ja ­-tuotteet tukevat tavoitepainon säilyttämisessä.

Testaajan mielipide

Allévo-ateriankorvikkeiden avulla pääsee helposti ja nopeasti alkuun laihduttamisessa, ja samalla motivaatio kilojen karistamiseen säilyy. Alussa aamuisin olo saattaa tuntua hieman heikolta, mutta paranee entiselleen ruokailun jälkeen. Testiaikana (kaksi viikkoa) paino putosi runsaat kaksi kiloa.

Jaa tämä sivu:

Arvostele tämä laihdutustuote: 
Average: 3.5 (2 votes)
Lyhyet ja kevyet

Laihduttaminen onnistuu parhaiten, jos et kiellä itseltäsi kaikkia herkkuja vaan opettelet niiden syömistä kohtuudella. Pidä herkuttelupäivä!

5:2-dieetti
Mimi Spencer ja Sarah Schenker

5:2-dieetti

150 maukasta ohjetta 5:2-paastopäiviin! Näillä resepteillä Suomi paastoaa entistä maukkaammin! 5:2-dieetti valloitti Suomen kesällä 2013. Nyt on tarjolla yksissä kansissa kylliksi reseptejä, joiden avulla pystyt sisällyttämään 5:2-paastodieetin osaksi päivittäistä elämääsi.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa