ACKD Easy Diet

Suosittu kotimainen Easy Diet -tuotesarja sisältää erimakuisia erityisruokavaliovalmisteita (smoothiet, keitot, puurot ja 3 in 1 -tuotteet). Lisäksi sarjassa on välipalakiisseleitä, ateriankorvikepatukoita, psylliumkuituvalmiste sekä Easy pH Buffer -kivennäisjuomajauheita.

ACKD perustuu ketoosiin ja tulee sanoista anti-catabolic ketogenic diet. Nukkuessa keho kehittää luontaisesti jonkin verran ketoaineita. ACKD:n teho perustuu hiilihydraattien rajoittamiseen, mikä johtaa syvenevään ketoosiin. Easy Diet -tuotteissa on tarkoin harkittu proteiinikoostumus ja lihaksia suojaavia aminohappoja (leusiini, lyusiini) sekä ketoositilalle hyvin tärkeää karnitiini-aminohappoa. Lihasten säilyminen ehkäisee laihduttajan jojo-ilmiötä eli painon sahaamista ylös ja alas. Keskimäärin paino putoaa dieetillä kahdessa viikossa miehillä 6-9 kg ja naisilla 4-6 kg.

Ketoosin käynnistymisen jälkeen (noin 4 päivää), sen ylläpitäminen on helppoa. Nälän tunne väistyy, unen tarve vähenee ja sen laatu paranee. Useimmilla myös energisyys lisääntyy - olo on jopa euforinen, kevyt ja hyvä.

Dieetin aikana suositellaan nauttimaan 2 suolaista ja 1 makea ACKD-annospussi veteen sekoitettuna päivittäin. ACKD-dieetin toteuttamiseen tarvitaan kolme annospussia päivässä (21 pussia/ viikko). Voit noudattaa dieettiä yhteen menoon2-3 viikkoa.

ACKD-dieetti noudattaa Euroopan elintarviketurvallisuusviraston vuonna 2002 julkaisemia ohjeita niukkaenergiaisista dieeteistä. Ateriat eivät sisällä keinomakeutusaineita eivätkä natrium-glutamaattia.

Katso kaikki Easy Diet -valmisteet Apteekkituotteet.fi:ssä

Jaa tämä sivu:

Arvostele tämä laihdutustuote: 
Average: 3.3 (3 votes)
Lyhyet ja kevyet

Oletko pitkästynyt? Älä yritä piristää tylsää päivää suklaapatukalla, vaan etsi työstäsi haasteita tai aloita uusi harrastus.

Eroon sokerista
Sarah Wilson

Irti sokerista loppuiäksi

Sarah Wilson tunnustaa olleensa sokerikoukussa - hän söi pahimmillaan 25 teelusikallisen verran sokeria päivittäin. Asiat kuitenkin muuttuivat, kun Wilson alkoi yhdistää sokerin jatkuviin mielialamuutoksiin, painonvaihteluun, nukkumisvaikeuksiin ja kilpirauhasen toimintahäiriöihin.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa