XL-S Medical Direct Rasvansitoja

XL-S Medical Direct Rasvansitojan idea on vähentää ruokavalioon sisältyvien rasvojen kehoon imeytyvän energian määrää. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi lihomisen ehkäisyyn ja yleiseen painonhallintaan. Yhdistettynä normaaliin ja tasapainoiseen ruokavalioon sekä säännölliseen liikkumiseen tuote tukee tehokkaasti painonhallintaa.

XL-S Medical rasvasieppariXL-S Medical Direct Rasvansitoja lupaa vähentää ravinnon rasvojen imeytymistä jopa 28 prosenttia, tasapainottaa vatsan toimintaa ja hillitsee ruokahalua.

Vaikuttavana aineena on Litramine, joka on patentoitu kuituyhdiste. Litraminen on testatusti todistettu sitovan ruoassa olevia rasvoja. Rasvan sitomisen lisäksi Litraminen kuidut laajenevat ja muuttuvat joustavaksi geeliksi, joka hidastaa aineenvaihdunta, vatsan täyttymistä sekä tasapainottaa veren sokeripitoisuutta. Siksi tuote auttaa myös hillitsemään ruokahalua ja ruoan himoa.

XLS Medical Direct -tuotteet on pakattu annospusseihin, paketissa on yhden kuukauden tarve eli 90 annospussia. Tuote on marjan makuista ja jauhemaista ja se nautitaan ilman vettä suoraan suuhun.

Valmistetta suositellaan vain yli 18-vuotiaille. Sitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana tai jos painoindeksi on alle 18,5.

Testaajan mielipide

Olen hyvästä ruoasta (ja karkeista) nautiskeleva ja lievästi ylipainoinen nuori nainen. Onnistuin pudottamaan XL-S Medical Direct Rasvansitojan avulla melkein viisi kiloa kuukaudessa.

Valmiste maistui aika hyvältä ja epäilyistä huolimatta liukeni suuhun hyvin. "Rasvasiepparia" ei siis tarvitse sekoittaa veteen, mutta sen nauttimisen jälkeen voi ja pitääkin juoda. Pussimuotoinen jauhe on helppo pitää mukana ja kätevä käyttää.

Liikuin jonkin verran kuurin aikana, mutta en mitenkään valtavasti. Olen huomannut, että ruokaan liittyvät mieliteot ovat vähentyneet selvästi ja ruokaa myös kuluu jonkin verran vähemmin. Lisäksi olen paremmalla tuulella :-)
 

Halvin hinta: XL-S Medical Direct Rasvansitoja 180 tablettia Apteekkituotteet.fi:ssä

Jaa tämä sivu:

Arvostele tämä laihdutustuote: 
Average: 5 (1 vote)
Lyhyet ja kevyet

Jos sinulla on kuntopyörä tai jokin muu kuntolaite, siirrä se television ääreen. Mielisarjaa katsoessa kuntoilet huomaamattasi.

Suolisto ongelmat
Paula Heinonen

Vihdoinkin hyvä olo

Suoliston hyvinvoinnilla on suuri merkitys ihmisen terveydelle, energisyydelle ja vastustuskyvylle. Miksi kärsin ummetuksesta, vaikka juon runsaasti vettä ja liikun paljon? Miksi mahani on jokaisen aterian jälkeen turvoksissa? Vältänkö toistuvat nuhakuumeet ja korvatulehdukset suoliston kunnostuksella? Kirjan avulla opit ymmärtämään ja hoitamaan suolistoa, ja pääset eroon sinua kiusaavasta terveysongelmasta.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa