Vivisanté UNIQUE 4 action slimming

4 action slimmingin vaikutus keskittyy painonhallinnan neljään osa-alueeseen; kylläisyydentunteeseen, aineenvaihduntaan, nesteenpoistoon sekä ihon rasvakertymiin (ns. appelsiini-iho).

4 action slimmingin aktiivisina ainesosina on käytetty muun muassa vihreää teetä, guaranaa, viikunaopuntiaa, ananasta, pomeranssin kuorta viinirypäleitä ja papaijaa. Tuotteeseen valitut raaka-aineet vaikuttavat kehoon synergisesti ja vauhdittavat painonpudotusta. Lisäksi luonnon raaka-aineet tarjoavat tehokkaan antioksidanttisuojan sekä piristävät ja lisäävät fyysistä suorituskykyä. Tuote sopii myös aktiiviliikkujille sekä antamaan lisävirtaa laihdutukselle.

Vaikutusalueet:

Aineenvaihdunta
Guarana, vihreä tee ja pomeranssinkuori ovat aineenvaihduntaa vilkastuttavia ainesosia. Lisäksi ne edesauttavat rasvojen palamista. Myös papaija ja ananas vilkastuttavat aineenvaihduntaa pilkkomalla proteiineja.

Kylläisyys
Viikunaopuntia sisältää liukoista kuitua, jolla voidaan ylläpitää aterian jälkeistä kylläisyyden tunnetta. Viikunaopuntia laskee myös aterian glykeemistä indeksiä, mikä taas osaltaan hillitsee verensokerin hallitsematonta heittelyä sekä sen aiheuttamaa väsymystä. Myös pomeranssinkuori auttaa ylläpitämään kylläisyyttä.

Nesteenpoisto
Ananas, viinirypäleet sekä guaranan ja vihreän teen kofeiini auttavat poistamaan ylimääräistä nestettä. Lisäksi vihreän teen teiini helpottaa turvonnutta oloa.

Appelsiini-iho
Katekiinit, joita vihreä tee sisältää, estävät rasvojen kerääntymistä kudoksiin ja edistävät elimistöön jo kerääntyneen rasvan palamista. Viinirypäleen siemenet ja kuori auttavat verenkierron vilkastuttamisessa sekä puhdistavat kudoksia kuona-aineista ja ylimääräisestä rasvasta. Lisäksi vihreä tee ja viinirypäleet sisältävät antioksidantteja, joiden saanti on laihdutuksen aikana tärkeää.

Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille. Lisäksi 4 action slimming sisältää piristäviä ainesosia, joten se voi häiritä unirytmiä myöhään illalla nautittuna.

Jaa tämä sivu:

Arvostele tämä laihdutustuote: 
Average: 3.5 (2 votes)
Lyhyet ja kevyet

Muista, että ruoka ei ole pelkkä ravintoaineiden vaan myös mielihyvän lähde. Syömisestä saa ja jopa pitää nauttia!

5:2-dieetti
Mimi Spencer ja Sarah Schenker

5:2-dieetti

150 maukasta ohjetta 5:2-paastopäiviin! Näillä resepteillä Suomi paastoaa entistä maukkaammin! 5:2-dieetti valloitti Suomen kesällä 2013. Nyt on tarjolla yksissä kansissa kylliksi reseptejä, joiden avulla pystyt sisällyttämään 5:2-paastodieetin osaksi päivittäistä elämääsi.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa