Täysjyväinen tonnikalaleipä

annosta
376 kcal/annos

1 annos
100 g veteen säilöttyä tonnikalaa
2 rkl kevytkermaviiliä tai -ranskankermaa
½ dl maissinjyviä
¼ dl vihreää tai punaista
paprikaa
2 rkl hienonnettua
tilliä tai ruohosipulia
suolaa
pippuria
2 salaatinlehteä
2 viipaletta täysjyväruisleipää

Valmistus
Sekoita valutettu tonnikala, kermaviili tai ranskankerma ja maissi keskenään. Hienonna paprika ja lisää paprikakuutiot sekä hienonnettu tilli tai purjosipuli muiden aineiden joukkoon. Mausta seos maun mukaan suolalla ja pippurilla. Levitä salaatinlehdet sekä tonnikalaseos toiselle leipäviipaleelle ja nosta toinen leipäviipale täytteiden päälle.

Jaa tämä sivu:

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan ruokavalio voi myös hivellä makuhermoja. Täältä löydät monen moisia herkullisia ja vähärasvaisia ruokareseptejä.
→ Kaikki laihduttajan reseptit

Mehukas - terveeksi & hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla
Petra Sippola

Mehukas - terveeksi & hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla

Kaipaatko elämääsi lisää energiaa tai terveyttä, mutta kasvikset ja hedelmät eivät oikein maistu sellaisenaan? Nirsoilevatko lapsesi salaattien ja vihannesten äärellä? Tämä kirja auttaa sinua ja perhettäsi syömään ja juomaan terveellisiä luonnonantimia helposti, nopeasti ja vieläpä hauskasti! Vastapuristetuilla mehuilla juot helposti kehon tarvitsemat ravintoaineet, puhdistat elimistöäsi turhista kiloista ja kuona-aineista, kaunistat ihoasi sekä saat hiuksesi ja kyntesi voimaan paremmin.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa
Lyhyet ja kevyet

Käytä ruoanvalmistuksessa sumutinpulloa, jolla käytetyn rasvan määrää voi vähentää esimerkiksi suoraan pullosta kaatamiseen verrattuna.