Pirtsakat sitruunaperunat

annosta
120 kcal/annos

4 annosta
Noin 500 g pieniä uusia perunoita
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 rkl raastettua sitruunan kuorta
1/2 tl suolaa

Pese perunat ja keitä kypsiksi, mutta jätä ne kiinteiksi. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori. Puserra sitruunan mehu.
Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää siihen perunat. Pyörittele hetki niin että perunoiden pinta ruskistuu. Pirskottele sitruunan mehu ja ripottele kuori perunoiden päälle. Mausta suolalla. Tarjoa paistetun kalan kanssa.

Jaa tämä sivu:

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan ruokavalio voi myös hivellä makuhermoja. Täältä löydät monen moisia herkullisia ja vähärasvaisia ruokareseptejä.
→ Kaikki laihduttajan reseptit

Suolisto ongelmat
Paula Heinonen

Vihdoinkin hyvä olo

Suoliston hyvinvoinnilla on suuri merkitys ihmisen terveydelle, energisyydelle ja vastustuskyvylle. Miksi kärsin ummetuksesta, vaikka juon runsaasti vettä ja liikun paljon? Miksi mahani on jokaisen aterian jälkeen turvoksissa? Vältänkö toistuvat nuhakuumeet ja korvatulehdukset suoliston kunnostuksella? Kirjan avulla opit ymmärtämään ja hoitamaan suolistoa, ja pääset eroon sinua kiusaavasta terveysongelmasta.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa
Lyhyet ja kevyet

Älä juo liikaa kaloreita. Vaihda juomat vähäenergisiin ja kahvin sokeri makeutusaineisiin. Juo paljon vettä, satunnaisesti kevytjuomia tai vaikka makuvesiä.