Nutrilett Intensive -jauheet

Nutrilett Intensive on painonhallintaratkaisu, joka auttaa pudottamaan painoa nopeasti ja terveellisesti. Sillä voi korvata osan aterioista tai sitten valita pelkän Nutrilett Intensive -dieetin. Pitkällä aikavälillä oikea ravinnon ja liikunnan yhdistelmä antaa tuloksia. Jos tuotteita käytetään ainoana ravintona yli kahden viikon ajan, sen on tapahduttava lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.

Valikoimassa on muun muassa kananmakuinen lämmin ateria ja mansikan, suklaan tai metsämarjan makuinen juomajauhe. Kaikkia makuja on saatavana 15 annoksen pakkauksessa sekä suklaa myös 25 annoksen pakkauksessa.

Nutrilett Intensivellä paino putoaa nopeasti ja tehokkaasti, kun kaikki ateriat korvataan 1 - 2 viikon ajan viidellä (naiset) tai kuudella (miehet) Nutrilett Intensive -annoksella päivässä. Tuote sisältää 27 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta, joita elimistö tarvitsee. Yhdessä Nutrilett-pussissa on noin 20 % näiden ravintoaineiden päivittäisestä tarpeesta. Kun ravinnoksi käytetään vain Nutrilett Intensiveä, viidestä annoksesta saa kaikki elimistön päivittäin tarvitsemat ravintoaineet, mutta kuitenkin vain 557 kcal/vrk. Miehille suositeltu annosmäärä on 6 annosta vuorokaudessa, mistä saadaan 669 kcal/vrk. Lisänä voi nauttia vähäkalorisia kasviksia niin, että päivän energiamäärä pysyy maksimissaan alle 800 kcal:n. Lisäksi on hyvä juoda vähintään 2 litraa vettä tai kalorittomia juomia (kahvi, tee, kalorittomat light-juomat, kivennäisvedet) päivässä.

Kun aterialla ainoastaan pussillinen Nutrilett Intensive -tuotetta, nostaa kyseinen ateria verensokeria hitaasti ja vähitellen. Näin näläntunne pysyy pitkään poissa.

Lyhyt Nutrilett-jakso on hyvä idea katkaista vanhat syömistottumukset ja valmistautua uusiin syömistapoihin ja -tottumuksiin. Nutrilett-tuotteet sisältävät kaikki elimistön tarvitsemat ravintoaineet, joten ruokailua tai ruoka-aineiden sisältöä ei tarvitse suunnitella.

Lue lisää Nutriletista ja katso halvin hinta täältä

 

Jaa tämä sivu:

Arvostele tämä laihdutustuote: 
Average: 3 (2 votes)
Lyhyet ja kevyet

Oletko pitkästynyt? Älä yritä piristää tylsää päivää suklaapatukalla, vaan etsi työstäsi haasteita tai aloita uusi harrastus.

Eroon sokerista
Sarah Wilson

Irti sokerista loppuiäksi

Sarah Wilson tunnustaa olleensa sokerikoukussa - hän söi pahimmillaan 25 teelusikallisen verran sokeria päivittäin. Asiat kuitenkin muuttuivat, kun Wilson alkoi yhdistää sokerin jatkuviin mielialamuutoksiin, painonvaihteluun, nukkumisvaikeuksiin ja kilpirauhasen toimintahäiriöihin.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa