Modifast-ateriankorvike

Modifast on ateriankorvike ja vähäkalorinen dieetti (LCD = Low Calorie Diet), joka on tarkoitettu terveiden aikuisten painonhallintaan tai laihdutukseen. Tuote sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet, mutta siinä on vain vähän kaloreita. Modifastia voi käyttää joko ainoana ravinnonlähteenä laihduttaessa tai tavallisen ruoan ohessa painonhallinnassa.

Neljästä annoksesta Modifastia saa 800-850 kaloria. Tuote on annospusseihin pakattu jauhe, joka sekoitetaan veteen. Valittavana on juomia tai keittoja, jotka voidaan lämmittää. Nauttimalla 4 annosta Modifastia saa suositellun päiväannoksen vitamiineja, mineraaleja ja ravintoaineita.

Modifast-ateriankorvike ei ole tarkoitettu ainoaksi ravinnonlähteeksi lapsille tai nuorille, raskaana oleville tai imettäville, henkilöille, joilla on syömishäiriö tai joiden sairauteen ruokavalio voi vaikuttaa. Tuotetta ei myöskään tule käyttää ainoana ravinnonlähteenä yli 3 viikon ajan ilman lääkärin valvontaa. Jos osa aterioista korvataan tavallisilla ruoka-annoksilla, Modifastia voi turvallisesti nauttia pidempään – esimerkiksi 1–3 pussia päivästä riippuen siitä, miten tehokkaasti haluaa laihtua. Pakkauksessa on 8 annospussia.

Makuja on valittavana kuusi erilaista: Peruna-purjosipulikeitto, parsakeitto, suklaajuoma, vadelmajuoma, kahvijuoma sekä vaniljajuoma, jotka ovat muihin ateriankorvikkeisiin verrattuna yllättävän hyvän makuisia.

Tuoteperheeseen kuuluu myös välipalapatukoita ja dieettijuoma.

Jaa tämä sivu:

Arvostele tämä laihdutustuote: 
Average: 3 (1 vote)
Lyhyet ja kevyet

Pystyt vähentämään aterian sisältämää rasvaa, kun vähennät lihan osuutta ja lisäät ruokiisi runsaasti kuituja sisältäviä papuja, herneitä ja linssejä.

Mehukas - terveeksi & hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla
Petra Sippola

Mehukas - terveeksi & hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla

Kaipaatko elämääsi lisää energiaa tai terveyttä, mutta kasvikset ja hedelmät eivät oikein maistu sellaisenaan? Nirsoilevatko lapsesi salaattien ja vihannesten äärellä? Tämä kirja auttaa sinua ja perhettäsi syömään ja juomaan terveellisiä luonnonantimia helposti, nopeasti ja vieläpä hauskasti! Vastapuristetuilla mehuilla juot helposti kehon tarvitsemat ravintoaineet, puhdistat elimistöäsi turhista kiloista ja kuona-aineista, kaunistat ihoasi sekä saat hiuksesi ja kyntesi voimaan paremmin.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa