Liposinol

Liposinol on luonnonmukainen painonhallinnan apuväline, joka on valmistettu Opuntia ficus indica -kaktuksen lehdistä. Valmisteella on kyky sitoa rasvaa ilman farmakologisia vaikutuksia tai haitallisia sivuvaikutuksia.

Rasva sisältää energiaa ja kaloreita yli kaksinkertaisen määrän hiilihydraatteihin ja proteiineihin verrattuna. Liposinolin patentoitu kuituyhdistelmä auttaa kontrolloimaan ravinnosta saatua rasvaa, jolloin päivittäistä rasvansaantia voi rajoittaa ja siten elimistöön kertyy vähemmän kaloreita.

On tärkeää keskittyä ruoan laatuun ja vähärasvaisiin valintoihin, mutta Liposinolin avulla voi edelleen syödä riittävästi terveellistä ja maukasta ravintoa. Valmiste auttaa vähentämään 28% päivittäisestä rasvan saannista sitomalla ravintorasvoja. Lisäksi näläntunne vähenee ja ruokahalu pienenee - tästä johtuen kaloriensaanti vähenee. Lisäksi siitä on hyötyä paitsi painonpudotuksessa myös saavutetun painon ylläpitämisessä sekä painonnousun ennaltaehkäisemisessä.

Liposinolilla on suoritettu tutkimuksia muun muassa Hollannissa TNO Nutrition and Food Research'ssä sekä Ranskassa CERN'ssä (Centre d'Enseignement et de Recherche en Nutrition). Tutkimuksissa on todettu, että Liposinol sitoo 28% ravintorasvoista ja on tehokas rasvansitoja.

Liposinol on 100 % luonnollista kasviuutetta ja siten se sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Valmisteen käytöllä ei ole todettu olevan haitallisia sivu/haittavaikutuksia.

Jaa tämä sivu:

Arvostele tämä laihdutustuote: 
Average: 4 (1 vote)
Lyhyet ja kevyet

Älä juo liikaa kaloreita. Vaihda juomat vähäenergisiin ja kahvin sokeri makeutusaineisiin. Juo paljon vettä, satunnaisesti kevytjuomia tai vaikka makuvesiä.

Mehukas - terveeksi & hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla
Petra Sippola

Mehukas - terveeksi & hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla

Kaipaatko elämääsi lisää energiaa tai terveyttä, mutta kasvikset ja hedelmät eivät oikein maistu sellaisenaan? Nirsoilevatko lapsesi salaattien ja vihannesten äärellä? Tämä kirja auttaa sinua ja perhettäsi syömään ja juomaan terveellisiä luonnonantimia helposti, nopeasti ja vieläpä hauskasti! Vastapuristetuilla mehuilla juot helposti kehon tarvitsemat ravintoaineet, puhdistat elimistöäsi turhista kiloista ja kuona-aineista, kaunistat ihoasi sekä saat hiuksesi ja kyntesi voimaan paremmin.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa