Liposinol

Liposinol on luonnonmukainen painonhallinnan apuväline, joka on valmistettu Opuntia ficus indica -kaktuksen lehdistä. Valmisteella on kyky sitoa rasvaa ilman farmakologisia vaikutuksia tai haitallisia sivuvaikutuksia.

Rasva sisältää energiaa ja kaloreita yli kaksinkertaisen määrän hiilihydraatteihin ja proteiineihin verrattuna. Liposinolin patentoitu kuituyhdistelmä auttaa kontrolloimaan ravinnosta saatua rasvaa, jolloin päivittäistä rasvansaantia voi rajoittaa ja siten elimistöön kertyy vähemmän kaloreita.

On tärkeää keskittyä ruoan laatuun ja vähärasvaisiin valintoihin, mutta Liposinolin avulla voi edelleen syödä riittävästi terveellistä ja maukasta ravintoa. Valmiste auttaa vähentämään 28% päivittäisestä rasvan saannista sitomalla ravintorasvoja. Lisäksi näläntunne vähenee ja ruokahalu pienenee - tästä johtuen kaloriensaanti vähenee. Lisäksi siitä on hyötyä paitsi painonpudotuksessa myös saavutetun painon ylläpitämisessä sekä painonnousun ennaltaehkäisemisessä.

Liposinolilla on suoritettu tutkimuksia muun muassa Hollannissa TNO Nutrition and Food Research'ssä sekä Ranskassa CERN'ssä (Centre d'Enseignement et de Recherche en Nutrition). Tutkimuksissa on todettu, että Liposinol sitoo 28% ravintorasvoista ja on tehokas rasvansitoja.

Liposinol on 100 % luonnollista kasviuutetta ja siten se sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Valmisteen käytöllä ei ole todettu olevan haitallisia sivu/haittavaikutuksia.

Jaa tämä sivu:

Arvostele tämä laihdutustuote: 
Average: 4 (1 vote)
Lyhyet ja kevyet

Muista, että ruoka ei ole pelkkä ravintoaineiden vaan myös mielihyvän lähde. Syömisestä saa ja jopa pitää nauttia!

Eroon sokerista
Sarah Wilson

Irti sokerista loppuiäksi

Sarah Wilson tunnustaa olleensa sokerikoukussa - hän söi pahimmillaan 25 teelusikallisen verran sokeria päivittäin. Asiat kuitenkin muuttuivat, kun Wilson alkoi yhdistää sokerin jatkuviin mielialamuutoksiin, painonvaihteluun, nukkumisvaikeuksiin ja kilpirauhasen toimintahäiriöihin.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa