Ateriankorvikkeet ja ravintolisät

Ravintolisät ja ateriankorvikkeetAamupala, lounas, päivällinen, illallinen ja välipalat vielä päälle - kaikki tämä noin 15:teen tuntiin. Miten saada päivässä tarpeelliset ravinteet saamatta liikaa kaloreita?

Laihdutustuotteet ovat oikein käytettynä kätevä ja helppo laihdutuksen vauhdittaja, mutta on hyvä muistaa että niillä yksinään ei saavuteta pysyviä tuloksia.

Yleisin laihdutustuotteiden ryhmä ovat ateriankorvikkeet, joilla voi korvata aterioita kuitenkaan ravinnonsaannista tinkimättä. Ateriankorvikkeet toimivat laihduttajalle myös vaihtoehtona välipaloille ja tukena tasapainoiselle ruokavaliolle.

Lisäksi painonpudotukseen markkinoidaan erilaisia luontaistuotteita, joista suurin osa on ravintolisiä sisältäen muun muassa sitriiniä, kuituja, kasviuutteita, kromia ja kofeiinia.

Vakavasta ylipainosta kärsiville on myös saatavilla reseptilääkkeitä, jotka muun muassa estävät rasvan imeytymistä suolistossa, kiihdyttävät sympaattista hermostoa tai vaikuttavat ruokahaluun ja aineenvaihduntaan.

Tällä sivustolla käsittelemme ateriankorvikkeiden ja ravintolisien ryhmiin kuuluvia tuotteita. Klikkaa sivun vasemmasta reunasta sinua kiinnostavaa tuotetta.