Helppo suklaajäätelökääretorttu

12 annosta
210 kcal/annos

1 rkl + 0,5 dl kaakaota (jauhetta ja valmista kaakaota)
1 pakkaus (450 g) kakkumixiä
2 rkl vettä
1 tl suklaa-, vanilja-, mansikka- tai vadelmajäätelöä (anna sulaa)

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita 38 x 25 cm:n kääretorttupellille leivinpaperi.

Varaa leivinpaperi työpöydälle ja ripottele sille ruokalusikallinen kaakaota. Nosta sivuun.

Kaada kakkuseos isoon kulhoon. Kaada mukaan loput (0,5 dl) kaakaosta ja sekoita hyvin. Valmista kakkuseos pakkauksen ohjeiden mukaan lisäten 2 rkl enemmän vettä kuin ohjeissa neuvotaan. Levitä taikina tasaisesti pellille. Paista 15-20 minuuttia tai kunnes pinta nousee kevyesti painettaessa takaisin ylös.

Kumoa kakku pelliltä leivinpaperin päälle työpöydälle. Irrota leivinpaperi varovasti. Kierrä kakku varovasti toisesta reunasta leivinpaperin avulla rullalle niin, että paperi jää sisään. Nosta jäähtymään ritilälle.

Avaa kääretorttu. Levitä sille jäätelöä, mutta jätä reunoihin sentti vapaaksi. Kääri nyt torttu uudelleen kokoon ilman paperia. Kiedo ympärille tuorekelmua ja laita pakastimeen ainakin neljäksi tunniksi ennen tarjoilua.

Jaa tämä sivu:

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan ruokavalio voi myös hivellä makuhermoja. Täältä löydät monen moisia herkullisia ja vähärasvaisia ruokareseptejä.
→ Kaikki laihduttajan reseptit

Suolisto ongelmat
Paula Heinonen

Vihdoinkin hyvä olo

Suoliston hyvinvoinnilla on suuri merkitys ihmisen terveydelle, energisyydelle ja vastustuskyvylle. Miksi kärsin ummetuksesta, vaikka juon runsaasti vettä ja liikun paljon? Miksi mahani on jokaisen aterian jälkeen turvoksissa? Vältänkö toistuvat nuhakuumeet ja korvatulehdukset suoliston kunnostuksella? Kirjan avulla opit ymmärtämään ja hoitamaan suolistoa, ja pääset eroon sinua kiusaavasta terveysongelmasta.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa
Lyhyet ja kevyet

Veden juonti on hyväksi - paitsi että se huuhtelee elimistösi epäpuhtapauksista, se myös täyttää ja siten auttaa pitämään olosi kylläisenä.