Hedelmäsalaatti

4 annosta
180 kcal/annos

6 kiiviä (150g) kuorittuina ja pitkittäin neljään lohkottuina
2 banaania (150g) kuorittuina ja viipaloituina
1 kypsä mango kuorittuna ja kuutioituna (150 g)
1 kypsä avokado kuorittuna ja kuutioituna, (150 g)
1/2 dl vastapuserrettua limettimehua
2 rkl (25 g) sokeria
1/2 dl tuoreita mintunlehtiä hienonnettuina

Vatkaa isossa kulhossa limettimehu ja sokeri sekaisin. Lisää minttusilppu. Sekoita joukkoon paloitellut hedelmät. Sekoita niin, että ainekset peittyvät kastikkeeseen. Tarjoa hedelmäsaatti heti.

Jaa tämä sivu:

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan reseptit

Laihduttajan ruokavalio voi myös hivellä makuhermoja. Täältä löydät monen moisia herkullisia ja vähärasvaisia ruokareseptejä.
→ Kaikki laihduttajan reseptit

Mehukas - terveeksi & hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla
Petra Sippola

Mehukas - terveeksi & hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla

Kaipaatko elämääsi lisää energiaa tai terveyttä, mutta kasvikset ja hedelmät eivät oikein maistu sellaisenaan? Nirsoilevatko lapsesi salaattien ja vihannesten äärellä? Tämä kirja auttaa sinua ja perhettäsi syömään ja juomaan terveellisiä luonnonantimia helposti, nopeasti ja vieläpä hauskasti! Vastapuristetuilla mehuilla juot helposti kehon tarvitsemat ravintoaineet, puhdistat elimistöäsi turhista kiloista ja kuona-aineista, kaunistat ihoasi sekä saat hiuksesi ja kyntesi voimaan paremmin.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa
Lyhyet ja kevyet

Ruoasta saa lohtua. Silloin kun ruoasta tulee ajanviete, rakkauden korvike tai pakokeino puhutaan tunnesyömisestä. Tämä on merkki siitä, että ongelmat on ratkaistava muuten kuin ylensyönnillä.