Chili Burn

Chili Burn on ravintolisä, mikä sisältää tehokkaita, erityisesti rasvan palamiseen vaikuttavia ainesosia. Valmiste on myös hyväksi vatsalle, turvotukseen ja ilmavaivoihin.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että tietyt ravintoaineet, kuten chilin kapsaisiini ja vihreän teen EGCG, vauhdittavat painonpudotusta. Obesity-lehdessä (Westerterp-Plantega MS et al. 2005;29) julkaistun tutkimuksen mukaan chili kiihdyttää aineenvaihduntaa ja lisää rasvan palamista. Tutkimuksessa käytettyjen tablettien kapsaisiinipitoisuus vastasi Chili Burnin päivittäisannosta.

Chilin vaikuttava aine on kapsaisiini. Kapsaisiini lisää aineenvaihduntaa, polttaa rasvaa, vähentää ruokahalua sekä viilentää elimistöä, jolloin rasvan palaminen tehostuu lämpötasapainon ylläpitämiseksi. Chili Burn sisältää myös vihreäteeuutetta, jonka EGCG on yksi parhaita luonnon antioksidantteja. Sen on todettu suojaavan soluja, estävän rasvan kertymistä kudoksiin, parantavan insuliiniherkkyyttä, nopeuttavan rasvan palamista, polttavan kaloreita sekä yhdessä kofeiinin kanssa kiihdyttävän aineenvaihduntaa. Lisäksi valmisteen sisältämä sillinsiemenuute helpottaa ruoansulatus- ja ilmavaivoja, sekä estää vatsavaivoja ja tulehduksia. Inkivääriuute puolestaan edistää ruoansulatusnesteiden eritystä, poistaa nesteitä sekä vähentää turvotusta ja tulehduksia, kun taas piparminttuöljy rauhoittaa vatsaa ja aktivoi ruoansulatuselimistöä.

Testaajan mielipide

Chili Burn aiheutti testausaikana lievää närästystä, mutta meni pian ohi. Kahden viikon aikana paino tippui kaksi kiloa ja turvotus ja vatsan alueen kipuilu helpottuivat. Samoin näläntunne ja sen ohella syömisen pakko vähentyi. Valmiste janottaa paljon, joten juotua tulee paljon - mikä taas parantaa aineenvaihduntaa ja oloa.

Jaa tämä sivu:

Arvostele tämä laihdutustuote: 
Average: 3 (1 vote)
Lyhyet ja kevyet

Muista, että ruoka ei ole pelkkä ravintoaineiden vaan myös mielihyvän lähde. Syömisestä saa ja jopa pitää nauttia!

Suolisto ongelmat
Paula Heinonen

Vihdoinkin hyvä olo

Suoliston hyvinvoinnilla on suuri merkitys ihmisen terveydelle, energisyydelle ja vastustuskyvylle. Miksi kärsin ummetuksesta, vaikka juon runsaasti vettä ja liikun paljon? Miksi mahani on jokaisen aterian jälkeen turvoksissa? Vältänkö toistuvat nuhakuumeet ja korvatulehdukset suoliston kunnostuksella? Kirjan avulla opit ymmärtämään ja hoitamaan suolistoa, ja pääset eroon sinua kiusaavasta terveysongelmasta.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa