Chili Burn

Chili Burn on ravintolisä, mikä sisältää tehokkaita, erityisesti rasvan palamiseen vaikuttavia ainesosia. Valmiste on myös hyväksi vatsalle, turvotukseen ja ilmavaivoihin.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että tietyt ravintoaineet, kuten chilin kapsaisiini ja vihreän teen EGCG, vauhdittavat painonpudotusta. Obesity-lehdessä (Westerterp-Plantega MS et al. 2005;29) julkaistun tutkimuksen mukaan chili kiihdyttää aineenvaihduntaa ja lisää rasvan palamista. Tutkimuksessa käytettyjen tablettien kapsaisiinipitoisuus vastasi Chili Burnin päivittäisannosta.

Chilin vaikuttava aine on kapsaisiini. Kapsaisiini lisää aineenvaihduntaa, polttaa rasvaa, vähentää ruokahalua sekä viilentää elimistöä, jolloin rasvan palaminen tehostuu lämpötasapainon ylläpitämiseksi. Chili Burn sisältää myös vihreäteeuutetta, jonka EGCG on yksi parhaita luonnon antioksidantteja. Sen on todettu suojaavan soluja, estävän rasvan kertymistä kudoksiin, parantavan insuliiniherkkyyttä, nopeuttavan rasvan palamista, polttavan kaloreita sekä yhdessä kofeiinin kanssa kiihdyttävän aineenvaihduntaa. Lisäksi valmisteen sisältämä sillinsiemenuute helpottaa ruoansulatus- ja ilmavaivoja, sekä estää vatsavaivoja ja tulehduksia. Inkivääriuute puolestaan edistää ruoansulatusnesteiden eritystä, poistaa nesteitä sekä vähentää turvotusta ja tulehduksia, kun taas piparminttuöljy rauhoittaa vatsaa ja aktivoi ruoansulatuselimistöä.

Testaajan mielipide

Chili Burn aiheutti testausaikana lievää närästystä, mutta meni pian ohi. Kahden viikon aikana paino tippui kaksi kiloa ja turvotus ja vatsan alueen kipuilu helpottuivat. Samoin näläntunne ja sen ohella syömisen pakko vähentyi. Valmiste janottaa paljon, joten juotua tulee paljon - mikä taas parantaa aineenvaihduntaa ja oloa.

Jaa tämä sivu:

Arvostele tämä laihdutustuote: 
Average: 3 (1 vote)
Lyhyet ja kevyet

Pystyt vähentämään aterian sisältämää rasvaa, kun vähennät lihan osuutta ja lisäät ruokiisi runsaasti kuituja sisältäviä papuja, herneitä ja linssejä.

Mehukas - terveeksi & hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla
Petra Sippola

Mehukas - terveeksi & hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla

Kaipaatko elämääsi lisää energiaa tai terveyttä, mutta kasvikset ja hedelmät eivät oikein maistu sellaisenaan? Nirsoilevatko lapsesi salaattien ja vihannesten äärellä? Tämä kirja auttaa sinua ja perhettäsi syömään ja juomaan terveellisiä luonnonantimia helposti, nopeasti ja vieläpä hauskasti! Vastapuristetuilla mehuilla juot helposti kehon tarvitsemat ravintoaineet, puhdistat elimistöäsi turhista kiloista ja kuona-aineista, kaunistat ihoasi sekä saat hiuksesi ja kyntesi voimaan paremmin.

Klikkaa tästä ja lue lisää CDON.comin kirjakaupassa